Rólunk

Cégünk tisztítószerekkel 2006 óta foglalkozik, kezdetben Angliából, Hollandiából és Magyarországról szereztük be az általunk forgalmazott termékeket. 2009-ben bővítettük kínálatunkat a belga CID LINES cégcsoport Kenotek márkájával.

A Kenotek a cégcsoporton belül kimondottan autóápolási és tisztítószerekkel foglalkozik. A munkakapcsolatunk immár 13 éve áll fenn. A céggel rengeteg fejlesztést, tesztelést együtt végeztünk el, hogy a magyarországi piacra a legmegfelelőbb termékek kerüljenek. Eleinte csak előmosó folyadékokkal foglalkoztunk, de az évek során folyamatosan bővítettük választékunkat ápolószerekkel, speciális területekre való tisztítószerekkel. 2011-től közösen fejlesztettük ki a CP termékcsaládot önkiszolgáló autómosókba való porsampon sorozatot. A fejlesztés folyamatosan történik és az Európai Uniós szabályozásoknak megfelelően a tiltólistára került összetevők kikerültek a termékekből. A piaci trendeket követve 2022-ben több újdonság is bekerült a kínálatba.

A legfrissebb fejlesztések közé tartozik az Active Sensation Foam, illetve a polírozó vegyületek és polírozó korongok. Több termék is VDA minősítéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően a termékek egyedülállóak a piacon. Termékkínálatunka beletartoznak különböző autósamponok, előmosók, waxok, bogároldók, savak mind ipari, mind mindennapi felhasználásra. A termékeket az Európai Unióban gyártják szigorú minőség ellenőrzés keretein belül. Céljaink közé tartozik a termékek minél szélesebb körrel való megismertetése és a felhasználók segítése naprakész információkkal.

  • Több évtizedes tapasztalat a tisztítószerek terén
  • Ellenőrzött minőség
  • Kiváló minőségű, prémiumkategóriás termékek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Széles körű választék
  • Európai Gyártás